17 d’ag. 2012

Alguna cosa semblant a un epíleg




I ens van fer la foto al podi, amb el foulard de seda mongol en senyal de respecte (?) i el vodka destil·lat de llet en senyal de purificació (??). I amb una barreja de tristor i alleugeriment (començàvem a entrar en estat paranoic a la que el cotxe feia un soroll nou)  vam entregar el Fresnel. 

17 països, 12.719 km de comptador*, 32 dies, 670.9 litres de gasolina, 1 vaixell, 4 amortidors posteriors, 0 punxades (zero!!!), 0 litres d’oli, 0 litres de refrigerant, 6 llaunes de camping gas, incomptables nits d’acampada, comptables dutxes, contrastos bestials, paisatges espectaculars, rius profunds, hospitalitat infinita i nous amics.



El trajecte no hauria estat el mateix sense la gent amb la que hem viatjat. El Dani i la Daiva en el seu Peugeot 206 en els primers quilòmetres, L’Edu i la Sylvie amb el seu Seicento blau, la Injection Family (el Javier, l’Amparo, l’Andrés i el Sergio amb la seva ambulància-doraemon que, malauradament, va deixar de funcionar a pocs quilòmetres de la frontera mongola), les noies d’Ambulanbator i la seva ambulància-camper madrilenya.


I els darrer 10 dies el nostre convoi espontani però naturalment sòlid (d’aquelles coses que, sense parlar-ne, succeeixen) del Rob i la Kate en el pobre Fiat Punto (nota mental: mai de la vida tingueu un Punto de primera generació) i el Kenson i l’Arthur en l’absurdament fiable Toyota Yaris de 998 cm3 (nota mental: un Yaris, sí). I una multitud de gent amb qui ens hem creuat o amb qui hem acampat de manera menys constant però que generaven situacions interessants cada dia.



Finalment, gràcies a tothom que ens ha ajudat a posar en marxa el projecte, tant als patrocinadors que ens van ajudar a disposar d’un cotxe que posar en marxa el dia 13 de juliol com als particulars que amb la compra de samarretes van permetre recaptar (de moment) quasi 500 € que ja hem repartit a parts iguals entre l’ONG que promocionava The Adventurist i l’entitat que nosaltres vam escollir, Amnistia Internacional.


I com deien al Flying Circus, And now, for something completely different.

*creiem que son més, ja que el diàmetre dels pneumàtics diferent a l’original, generava cert error de lectura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada